Go to Top

Over GO!Retail

Giel van Oijen is de oprichter van GO!Retail. Hij is een retail marketingspecialist die heeft gewerkt voor diverse toonaangevende consumer en retail vastgoedondernemingen in Europa, waaronder Rodamco Europe, adidas Benelux en Reebok Europe. Hij heeft uitgebreide ervaring in retail marketing, marketingstrategie, communicatieplanning en promotiemanagement. GO!Retail werkt met een solide netwerk van gespecialiseerde partners om projecten uit te voeren.

GO!Retail heeft een solide marketingaanpak ontwikkeld die vastgoedeigenaren en projectontwikkelaars helpt het rendement op hun retail investeringen te maximaliseren. De aanpak richt zich op alle facetten van een shopping center. Dat betekend ook dat er rekening wordt gehouden met de belangen van retailers, vastgoedeigenaren en projectontwikkelaars. Zodat iedere partij op de beste manier het meeste succes kan behalen. Niets wordt aan het toeval overgelaten!

Dankzij deze integrale en gedetailleerde aanpak wordt er een unieke indentiteit en beleving ontwikkeld voor shopping centers, zodat u een trouwe klantenkring kunt opbouwen. De aanpak is bijzonder effectief, omdat het de nadruk legt op het opbouwen van een relatie met de consument.